Näin löydät Junkkarikämpälle

Ajo-ohje Junkkarikämpälle

Junkkarikämppä on Simpeleen Reservinupseereiden ja Simpeleen Reserviläisten yhdessä omistama, ja vuonna 2008 peruskorjattu maja Rautjärven kunnan Innasennurkan kylässä. Simpeleeltä on kämpälle matkaa noin 10 km.

Valtatie 6:tta etelästä (Imatralta) päin tultaessa käänny Simpeleen Neste- huoltoaseman kohdalta vasemmalle, Tehtaantielle. Aja suoraan 2,5 km ja tulet T-risteykseen josta vasemmalle, Pitkäjärvelle. (Tämä risteys on Simpeleen tehtaan B-portin kohdalla.) Pitkäjärventietä ajetaan 4,1 km ja olet taas T-risteyksessä josta vasemmalle, Sarajärvelle. Sarajärventietä ajetaan 2,5 km, jolloin tulee kyltti vasemmalle Junkkarikämppä 2. Aja Junkkarintietä kaksi km ja olet perillä kämpällä. Junkkarintieltä lähtee useita sivuteitä ja tie mutkittelee ja kapenee, mutta vie kyllä lopulta perille.

Pohjoisesta (Parikkalasta) päin tultaessa käänny Simpeleen pohjoisesta liittymästä oikealle, Simpeleentielle. (Viitassa Simpele 5, tien nro. 4051) Aja sitä suoraan 6,5 km ja olet Simpeleen tehtaan B-portin kohdalla. Jatka siitä edelleen Pitkäjärventietä yllä mainitun ohjeen mukaan. Tervetuloa Junkkarikämpälle!